pondělí 29. března 2021

Zadání pro čtvrté třídy 13. kalendářní týden (29.3. – 31.3.2021) a 14. kalendářní týden (5.4. – 8.4.2021)

 4. ABCD zadání samostatné práce na úterý 30.3. hodina číslo 76

1. Do svých linkovaných sešitů si vypiš novou slovní zásobu a věty z prezentace What´s on TV. Prezentace je ke stažení v Souborech v MS Teams a nebo je k dispozici zde: https://nextcloud.czela.net/index.php/s/27nwQ9SwXjzGbnn

2. V PS vypracuj celou str. 38. Rozhovory ve cvičení 3 udělej se členy své rodiny. Stránku prosím zaslat do středy 31.3. včetně. Děkuji.

3. Interaktivní pracovní list k vypracování zde: https://www.liveworksheets.com/worksheets/en/English_as_a_Second_Language_(ESL)/Vocabulary/Tv_programmes_bo429886bd

Vyzkoušej si přiřadit názvy pořadů pod odpovídající obrázky. Některá slova jsou nová: advert = reklama, documentary = dokument, the news = zprávy. Po vyplnění zvol dole FINISH a check my answers. Svoje skóre mi opět můžeš vyfotit a zaslat ;-)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

4. ABCD zadání samostatné práce na úterý 6.4. hodina číslo 77

Vypracujte si dva pracovní listy. Oba jsou k dispozici v MS Teams pod názvem „Grammar unit 7“ a „What´s on TV MB pg 15“ a nebo ke stažení zde níže. Buď si je vytiskněte, nebo zase stačí psát odpovědi do vašeho linkovaného sešitu, jak jste již zvyklí. Vypracujte, prosím, do čtvrtka 8.4. Na hodině on-line si týž den budeme práci kontrolovat. Děkuji a přeji hezké prázdniny.

Pracovní list „Grammar unit 7“ ke stažení zde: https://nextcloud.czela.net/index.php/s/G6t3YoonB5YLHDy

Pracovní list „What´s on TV MB pg 15“ ke stažení zde: https://nextcloud.czela.net/index.php/s/yBsjMpfNAeQTEbR

Žádné komentáře:

Okomentovat